вторник, 9 август 2011 г.

10 признака, че сте влюбени



1.   Живота вече не ти се вижда толкова отчайващ. Можеш да станеш рано сутрин, след като си будувала цяла вечер. Усмихваш се на най-малкото и доста често си в страхотно настроение.

2.   Родителите ти не са вече онези мрънкащи, дразнещи същества, които само се опитват да саботират живота ти. Започват да ти се струват по-мили и по-любезни. Несъзнателно всичко ти се струва прекрасно
.
3.   Училището е нещо поносимо. Минава бързо и неусетно, в очакване на следващата ви среща. Учителите сякаш замлъкват, а непоносимите членове на класа ти стават дори приятна компания.

4.   Започваш да харесваш дори мрачното и дъждовно време. Дали ще отидеш в парка с гаджето си и ще се разхождате хванати за ръце или ще стоите гушнати в някое кафе! Какво значение има!?

5.   Несъзнателно много по-често се хващаш да танцуваш, подскачаш, веселиш без видима причина. На моменти се чудиш дали си със всичкия си.

6.   Започваш да се чудиш дали не си грозна, дали не си дебела и прекарваш изтощителни дълги часове пред огледалото, във фитнес залата и подобрявайки всичко, до което можеш да се добереш. Трябва да си по-красива, по-умна .. по-успяла пред него! Нали!?

7.   Домашните задължения стават приятно занимание за минутките, докато го чакаш. А не дай си боже той да дойде до вас. Обикновенно, обърнатата ти с краката нагоре стая, се превръща в екзотично място с привлекателни аромати.

8.   Когато започнат да ти разказват някоя история или споменат песен, филм, място ти веднага се сещаш за някоя забавна случка и се превключваш автоматично на негова вълна.

9.   Романтичните филми, които по принцип те травматизират или пък ти се струват изключително лигави се превръщат в любимия ти жанр. Можеш да стои цяла нощ пред компютъра с мечтите и фантазиите си .. и цяло пакетче шоколад.. 

10. Дали си влюбена ли!? Ако момчето се разхожда по цял ден из мислите ти, то определено имаш сериозен проблем. Едва ли ще е попаднал там, защото се е изгубил :]]

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...