неделя, 30 октомври 2011 г.

Single is better


Yep, i know! Single girLs ruLz .. 

Свободен не означава самотен. Хората са го казали и аз им вярвам. Няма нещо, което да ме накара да променя мнението си. Не се е появил Специалния, така че за сега се радвам на независимия си живот.. трудно е за човек като мен да се влюби и да се прикачи към един. Да се съобразява, да изслушва, да прави планове и уговорки, да говори за бъдещето .. 
Аз съм от хората, които обичат по много, всички. Влюбена съм в четирима! Но как се побират толкова хора в една връзка? Не върви, нали ;D 

Очарованието да знаеш, че си сам в кожата си, малко хора са разбрали какво е. Не всеки може да оцени положението, в което няма кой да го излъже или да го зареже на някоя среща. А представяте ли си какво е да вървиш по улицата и да можеш да огледаш всеки, да намигнеш на някой секси пич, без да се чувстваш гузен и все едно изневеряваш в мислите си .. угх. 

Понякога са ми казвали, че парадирам със свободата си. Да, така е! Защо да го крия. Не съм мъжемразка, просто не ме влекат днешните срещи, липсва им очарованието. Как ще се получи нещо хубаво, щом не можеш да изненадаш едно момиче с нещо специално? Не се влюбвам в думите (прекалено много лъжливи приказки съм чула), влюбвам се в действията .. 

Ще ме попитате: Не ти ли се е приисквало да обичаш някого, да се грижи някой за теб?
И веднага мода да ви отговора. Винаги ми се е искало, но винаги и съм имала зад гърба си такива хора. Приятелите ми са моята опора, моят живот. Семейството ми са любовта, от която имам нужда в трудни моменти. Нали знаете, че не всеки обвързан е влюбен? Предпочитам красива приказка, от колкото нещастен край след третата среща. 

Да! Понякога се влияя от двойките, които срещам. Как се държат за ръце, как се целуват и гушкат. Понякога тайно им завиждам .. но друг път съм благодарна. Особено когато прозра фалша и преструвките, когато видя сключения договор между тях (ти ще си красива пред приятелите ми, аз ще ти купувам дрехи!). Тогава ми се плаче! Когато паднат маските и нищо не остане покрито, тогава съм истински щастлива от живота и избора си ..

Най-навярно някой ще си помисли, че просто момчетата не ми обръщат внимание и за това говоря така. Аз пък мога да кажа, че имам достатъчно обожатели и предложения. Но .. знам си, твърда глава съм.. и голям инат! И обичам да парадирам със свободата си, казах ли? (май вече да!) 






И като съм започнала на тази тема .. нека да ви поздравя и с една песен.. (като за край на 'свободната' ми статия):  


3 коментара:

  1. Мда, мда и при мен го има същия момент. Аз не парадирам обаче и никой не ми го е казвал. Т.е. не знам какво разбираш под "парадирам", но за себе си казвам, че не навирам на хората в очите факта, че си нямам приятел. Често се случва хора, които ме познават малко, да се изненадват от този факт. И мен също са ме питали дали "не ми е гадно така", дали "не ми се иска да си имам някого"... Идеята, която не разбират и повечето от тях никога няма да разберат е, че това не е всичко, или по-точно, че не трябва да е на всяка цена. Поне при мен. Аз не съм зависима. Не съм като някои, които не могат да са сами. Не могат да живеят така и се чувстват ужасно. Аз съм на другия край. Аз мога всякак. И тук е моето предимство и моята сила. ;-)
    Поздрави!
    /П.П.: Рядко (ама мнооого), пиша толкова дълги коментари. Така че поздравления, че успя да ме мотивираш някак, да ме вдъхновиш./ :-)))

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, наистина. За мен значи много това. А под 'парадирам' имам предвид по-скоро, че не се срамувам от "самотата си". Други често отговарят 'няма да съм сама за дълго' или 'търся си приятел'. Аз мога искрено да заявя 'сама съм и не ми пречи!' .. :))

    ОтговорИзтриване
  3. Мда, добре, предположих, че не използваш речниковото значение. ;-) Иначе... и аз така! :-D

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...